top of page

ke 12. huhtik.

|

Helsinki

RNK & Tarja Halonen

Ressun Nuorsuomalainen Klubi toivotti tervetulleeksi keskiviikkona 12.4. klubin vieraaksi presidentti Tarja Halosen.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
RNK & Tarja Halonen
RNK & Tarja Halonen

Paikka & aika

12. huhtik. 2023 klo 15.00

Helsinki, Kalevankatu 8-10, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Keskiviikkona 12. huhtikuuta oli Ressun Nuorsuomalaisella Klubilla kunnia toivottaa tervetulleeksi mailmalla tunnetun, niin Arkadianmäellä kuin Brysselissäkin vaikuttaneen politiikan konkarin, entisen tasavallan presidentin Tarja Halosen.

Tilaisuus alkoi Halosen saavuttua saliin, jossa klubin jäsenet olivat nousseet seisomaan vastaanottaakseen entisen presidentin raikuvien aplodien saattelemana. Jäsenet saivat kuulla Haloselta itseltään YK:n agenda 2030:sta ja siitä kuinka yleismaailmalliset hyödyt näkyisivät yhteiskunnissa ympäri maailman. Halonen avasi myös kuinka nämä tavoitteet voitaisiin saavuttaa kestävästi ja painotti kuinka meidän kaikkien panos vaikuttaa huomisen maailmaan.

Tilaisuuden lopussa oli klubilaisilla vielä mahdollisuus esittää Haloselle kysymyksiä liittyen tilaisuuden aiheisiin ja muihin ajankohtaisiin asioihin. Jäsenet esittivätkin hankalia kysymyksiä entiselle presidentille liittyen mm. siihen miksei demokratiaa ole lisätty suoraan agenda 2030 tavoitteisiin. Lopuksi Halosen kanssa otettiin perinteinen klubin yhteiskuva ja jäsenillä oli vielä mahdollisuus ottaa yhteiskuvia Halosen itsensä kanssa. 

Ressun Nuorsuomalainen Klubi kiittää Tarja Halosta tapahtumaan osallistumisesta. 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page