top of page

ke 21. jouluk.

|

Helsinki

RNK & Peter Fagernäs

Ressun Nuorsuomalainen Klubi toivotti tervetulleeksi keskiviikkona 21.12. klubin vieraaksi entisen Ressun, liikemies Peter Fagernäsin. Tilaisuuden teemana oli Fagernäsin uratarina

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
RNK & Peter Fagernäs
RNK & Peter Fagernäs

Paikka & aika

21. jouluk. 2022 klo 15.00

Helsinki, Kalevankatu 8-10, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Keskiviikkona 21 joulukuuta oli Ressun Nuorsuomalaisella Klubilla kunnia vastaanottaa vieraakseen Peter Fagernäs. Fagernäs on tehnyt pitkään töitä yritysjohtajana, on koulutukseltaan juristi ja mikä tärkeintä, entinen Ressu.

Uransa Fagernäs on tehnyt esimerkiksi sellaisten Suomalaisten yritysten kuin Merita, Fortum, Pohjola ja Kansallis-Osake-Pankin palveluksessa. Nuorena hän on ollut myös aktiivinen nuorisopolitiikan saralla ja on ollut esimerkiksi Kokoomuksen nuorten liiton varapuheenjohtaja.

Tilaisuudessa Fagernäs kertoi paitsi värikkäästä urastaan, myös näkemyksiään tämänhetkisestä taloustilanteesta ja Suomen kansantalouden, sekä finanssialan tulevaisuudesta. Klubin jäsenet esittivät kysymyksiä niin sijoittamisesta, energiapolitiikasta kuin pankkialastakin.

Klubin hallitus haluaa kiittää Fagernäsiä onnistuneista keskusteluista, mielenkiintoisista näkökulmista ja erinomaisesta tapahtumasta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page