top of page

ma 16. toukok.

|

Ressun lukio

RNK & Jyrki Katainen

Ressun Nuorsuomalainen Klubi toivotti tervetulleeksi maanantaina 16.5.2022 klubin vieraaksi Sitran yliasiamiehen, Suomen 42. pääministerin ja entisen Euroopan komission varapuheenjohtajan Jyrki Kataisen. Tilaisuuden teemana oli Sitran toiminta, sekä politiikka.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
RNK & Jyrki Katainen
RNK & Jyrki Katainen

Paikka & aika

16. toukok. 2022 klo 15.30 – 16.30

Ressun lukio, Kalevankatu 8, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Maanantaina 16.5. oli Ressun Nuorsuomalaisella Klubilla kunnia toivottaa tervetulleeksi Suomen itsenäisyyden juhlarahaston (Sitra) yliasiamies, entinen kansanedustaja ja pääministeri Jyrki Katainen. Katainen on myös toiminut pitkään Euroopan Unionin parissa ja toimi muun muassa komissaari vuosina 2014 - 2019.

Klubivierailun teemana oli Sitran toiminta. Sitra on Suomalainen eduskunnan valvoma rahasto, joka pyrkii rakentamaan kestävää taloutta tulevaisuuden Suomelle, erilaisten projektien kautta. Tapahtumassa keskityttiin etenkin kiertotalouteen ja kestävään talouteen ja näistä teemoista kuultiinkin lyhyt esitys, jonka kautta kaikki osallistujat saivat hyvän kuvan Sitran toiminnasta.

Kataisen kanssa keskusteltaessa nousi esille myös hänen aikaisempi työuransa ja runsas kokemus politiikan saralla. Kysymyksiä esitettiin niin pääministerin tehtävistä, Euroopan Unionista, kuin neuvottelutaktiikoistakin. 

Ressun Nuorsuomalainen Klubi esittää suuret kiitoksen Jyrki Kataiselle miellyttävästä ja onnistuneesta vierailusta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page