top of page

ke 14. jouluk.

|

Helsinki

RNK & Hjallis Harkimo

Ressun Nuorsuomalainen Klubi toivotti tervetulleeksi keskiviikkona 14.12. klubin vieraaksi Liike nyt:in puheenjohtajan, liikemiehen, kansanedustaja Hjallis Harkimon Tilaisuuden teemana oli Hjalliksen elämää, politiikkaa ja taloutta.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
RNK & Hjallis Harkimo
RNK & Hjallis Harkimo

Paikka & aika

14. jouluk. 2022 klo 15.00

Helsinki, Kalevankatu 8-10, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

14. Joulukuuta oli Ressun Nuorsuomalaisella Klubilla kunnia toivottaa tervetulleeksi liikemies ja kansanedustaja Harry Juhani "Hjallis" Harkimo. Tapahtuman aikana Harkimo esitteli klubimme jäsenille niin toiminnastaan yrityspuolella, kuin myös politiikan saralla.

Harkimo avasi tilaisuuden kertomalla uratarinansa ja taustansa, sekä kuinka lopulta päätyi politiikan pariin. Pitkän ja tapahtumarikkaan uransa aikana hän on toiminut monien erilaisten hankkeiden parissa ja on tullut tunnetuksi esimerkiksi jääkiekkojoukkue Jokereiden pääomistajana.

Harkimo on toiminut aikaisemmin kokoomuksen kansanedustajana, mutta on sittemmin päätynyt oman puolueen perustamiseen. Hänen mukaansa puolueen perustamisen taustalla oli halu edistää suoraa demokratiaa ja helpottaa avointa päätöksentekoa.

Tilaisuuden lopuksi oli osallistujilla vielä mahdollisuus esittää kysymyksiä Harkimolle kaikkiin päivän aiheisiin liittyen. Ressun Nuorsuomalainen Klubi Kiittää Hjallis Harkimoa tapahtumaan osallistumisesta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page